Pagina wordt geladen ...
zoeken

Open Bedrijven Dag

Gebroeders Middelveld opent op 4 november de deuren voor de Open Bedrijvendag Hoogeveen van 10:00 tot 16:00 uur. Al ruim een halve eeuw geleden (1966) zetten de broers Henk en Dirk met de start van een dorpssmederij de stap naar het ondernemerschap. Nu een halve eeuw later hebben de zonen het bedrijf overgenomen. Het is dus een waar familiebedrijf. 


Gebroeders Middelveld is meegegroeid met de vraag van de klanten in producten en diensten. Het werk is niet meer alleen in het dorp, waar het ooit begonnen is, maar het werk is in de regio. Gebroeders Middelveld blijft in de regio werken, want het scheelt een hoop reistijd voor de vakmensen die elke dag werk maken van duurzaamheid, veiligheid en comfort. 


Wij zijn ervaren vakmensen en zijn sterk in maatwerk. Ervaren constructeurs, installatiemonteur, montageploegen voor de dak- en gevelbekleding, plaatbewerkers en lassers. 
Op zaterdag 4 november kunt u dit allemaal bekijken en de sfeer proeven. Dan stellen wij onze deuren open om u te laten zien wat voor prachtig bedrijf wij hebben. 


Kom langs en maak kennis met Gebroeders Middelveld! 
Openingstijden: 10:00 tot 16:00 uur
Adres: Oosterveldweg 6, 7927 TA Alteveer


Mocht u erg enthousiast zijn over Gebroeders Middelveld dan kunt u kijken bij de vacatures of er een vacature is die bij u past. 
 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo