Pagina wordt geladen ...
zoeken

Zelfbouw en levering bouwpakketten


Zelfbouw van hal, stal, loods, overkapping is mogelijk via Gebr. Middelveld BV. Wij leveren alle constructiewerk en beplating maar ook onderdelen of materialen voor installatiewerk. Bovendien kunnen wij u ondersteunen met advies of indien noodzakelijk kunt u onze experts inhuren voor extra ondersteuning.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Zelfbouw: hal, stal, schuur, loods of overkapping

Traditioneel worden nieuwe schuren, stallen en loodsen door aannemers gebouwd, waarbij meestal verschillende onderaannemers worden ingeschakeld om de diverse onderdelen te leveren en/of te monteren. Ook Gebr. Middelveld realiseert veel van dit soort gebouwen.

Soms nemen wij de complete bouw voor onze rekening, in andere gevallen leveren en monteren wij voor een aannemer de staalconstructie, de beplating en/of het installatiewerk.

Waarom zou u voor zelfbouw kiezen?

De klanten die deze pakketten bij ons kopen, zijn vaak handig genoeg om een groot deel van het montagewerk zelf te doen. Of ze hebben vrienden of kennissen die ze hierbij kunnen inschakelen. Op die manier kan een gebouw dat anders onbetaalbaar zou zijn, toch binnen handbereik komen.

Levering bouwpakketten voor zelfbouw

Steeds vaker echter, worden wij benaderd voor het leveren van bouwpakketten. Het gaat dan vaak wel over complete gebouwen, alleen dan puur om het leveren van de diverse onderdelen. En daarnaast natuurlijk de gehele engineering en werkvoorbereiding die hierbij komt kijken.

Ondersteuning bij zelfbouw


In de praktijk wordt tijdens de montage vaak toch een beroep gedaan op onze expertise op dat gebied. Dit is ook geen probleem, in overleg met onze planners is het altijd mogelijk één of meerdere van onze monteurs in te huren, of het nu gaat om installatiewerk, het plaatsen van de staalconstructie of de montage van dak- en gevelelementen of zonnepanelen.


Zelfbouw: constructiewerk en engineering

Gebr. Middelveld kan alle constructiewerk leveren wanneer u plannen hebt voor zelfbouw. Belangrijk is om daarbij rekening te houden met de toekomst.

U wilt op termijn misschien een zolder of een scheidingswand in uw nieuwe gebouw plaatsen; wij leveren u een constructie die hierop al volledig is voorbereid.
U wilt misschien niet meteen, maar wel op termijn zonnepanelen op uw dak plaatsen; wij passen de berekening en de staalconstructie er alvast op aan.

Bouwpakketten: maatwerk
Bouwpakketten zijn natuurlijk bepaald niet nieuw, er zijn diverse bedrijven die al jaren niks anders doen. Vaak gaat het dan wel om standaard pakketten. Gebouwen dus die weliswaar scherp geprijsd zijn, maar waarmee je wel gebonden bent aan standaard ontwerpen met hooguit wat mogelijkheden voor wat variatie in de ruwe afmetingen. Gebr. Middelveld kan u dergelijke complete pakketten ook bieden, alleen dan wél van a tot z op naar uw wensen gemaakt. Maatwerk dus. Is uw kavel dusdanig dat een standaard gebouw er niet past; wij kunnen een pand maken dat exact voldoet aan de ruimte die u wel heeft.  De mogelijkheden zijn eigenlijk onbegrensd, in overleg is alles mogelijk.

Zelfbouw en installatiewerk

Ook bij zelfbouw kunnen we u ondersteunen met alle installatiewerk. Wat u zelf kunt en mag doen, doet u zelf. Maar uiteraard dient uw bouwwerk te voldoen aan alle eisen die gesteld worden bijvoorbeeld bij aanleg van elektra of gas. U kunt een beroep doen op onze installatiemonteurs. Ook voeren wij keuringen uit. Bovendien kunnen we u alle installatiematerialen leveren tegen een scherpe prijs.

Installatiewerk


Zelfbouw en dak- en gevelbeplating
Voor levering van alle dak- en gevelplating kunt u bij ons terecht. Maar ook afwerkstukken en zetwerk hebben wij op voorraad.

Dak- en gevelbeplating
 

Wilt u meer informatie of hebt u advies nodig? Neemt u gerust contact met ons op.

Contact
 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo