Pagina wordt geladen ...
zoeken

Beveiliging van uw bedrijfspand of woning

Ook bij brandbeveiliging en inbraakbeveiliging kan gebr. Middelveld een bijdrage leveren.  Uw bedrijfs- of privé-situatie kan veelal veiliger, wij kunnen u adviseren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Er zijn verschillende soorten beveiliging:

  • Brandbeveiliging
  • Inbraakbeveiliging

Brandbeveiliging door rookmelder/koolmonoxidemelder, -detector, CO-melder

Gebruik van rookmelders/koolmonoxidemelders red levens!

Tijdens uw slaap kunt u namelijk wel horen maar uw reukvermogen is uitgeschakeld. Daarom is het van groot belang een woning van rookmelders/koolmonoxidemelders te voorzien. Bij vuur komt er niet alleen rook maar ook koolmonoxide vrij, waardoor u nog dieper zult slapen. Koolmonoxide is  geurloos, smakeloos en geurloos. Koolmonoxide is echter zeer giftig omdat het gas voorkomt dat je lichaam goed zuurstof kan transporteren. Een klein beetje rook is voldoende om een rookmelder af te laten gaan. Binnen 5 minuten kan een kleine brand uitgroeien tot een grote uitslaande brand. Meestal is deze periode echter wel genoeg om in veiligheid te komen.

Koolmonoxide komt niet alleen vrij bij open vuur maar het is ook een natuurlijk bijproduct van veel huishoudelijke apparaten.

Het is van groot belang dat er voldoende melders geplaatst worden en op de juiste plaatsen. De koolmonoxidemelder mag bijvoorbeeld niet te dicht bij een muur, raam of deur gehangen worden. Omdat koolmonoxide zich mengt met lucht is het raadzaam een koolmonoxidemelder op kniehoogte te monteren. De brandmelder daarentegen moet hoog aan het plafond of de muur bevestigd worden omdat hitte en rook opstijgen.

Wij beschikken over de ervaring u te adviseren over hoeveel rookmelders en/of koolmonoxidemelders er geplaatst moeten worden en ook kunnen wij de melders voor u plaatsen. U kunt de melders afzonderlijk plaatsen, maar ze kunnen ook draadloos doorgekoppeld worden zodat u sneller gewaarschuwd wordt.

Kabels ten behoeve van de brandbeveiliging

Brandbeveiliging in productie-omgeving

Door het hele pand zijn handmelders (slow-whoop) geïnstalleerd. Op de foto zijn de monteurs zijn bezig met het leidingwerk/kabeltrekken ter voorbereiding.

Inbraakbeveiliging door aanbrengen goede verlichting

Goede verlichting draagt bij aan het voorkomen van inbraak.

Door buitenverlichting die op beweging reageert te installeren geeft u een inbreker geen extra privacy. Het feit dat de lamp “zomaar” kan aanspringen maakt inbrekers erg onzeker. Wij kunnen u adviseren op het gebied van verlichting rond uw woning of bedrijfspand. We houden hierbij rekening met energie zuinige oplossingen. Veelal wordt LED verlichting toegepast, ledlampen zijn zuiniger en gaan daarnaast ook langer mee.

Meer informatie over LED lampen

Informatie of advies met betrekking tot beveiliging?

Wilt u informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact met ons opnemen

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.