Pagina wordt geladen ...
zoeken

Tuinmeubelen van staal of aluminium

Tuinmeubilair van staal of aluminium: stalen tuinmeubelen op maat. Voor buitenmeubelen zoals picknicktafels, kinderpicknicktafels, tafels, tuinbanken en tuinstoelen kunt u terecht bij Gebr. Middelveld.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

stalen teunmeubilair

Picknicktafels, tuinstoelen en tuinbanken

Wij ontwerpen en produceren tuinmeubilair. Door middel van een draagframe wat gemaakt wordt van staal, roestvrij staal of aluminium creëeren we een solide en robuuste basis. De materialen kunnen zo nodig verzinkt en/of gepoedercoat worden om een jarenlange conservering te waarborgen. In de rvs optie kan er gekozen worden voor een matte geslepen afwerking, of eventueel een matte look door middel van glasparelstralen. De afwerking kan eventueel met hardhouten planken gebeuren. Er ontstaat een zeer degelijk en duurzaam ontwerp wat jaren meekan. We hebben enkele standaard ontwerpen maar zijn ook ingericht op maatwerk. Uw idee of wens kunnen wij vormgeven.

Tuinbank voor personeel

Tafel personeel

Deze tafel is geplaatst onder een afdak dat aan onze kantine grenst. De tafel biedt plaats aan 12 personen.

tuinbank

Tuinbank

Wij hebben deze bank gemaakt van stalen koker, 60x60 mm. Het staal is verzinkt. De zitting is van Kapur hardhout. De bank heeft een zware uitvoering maar is wel door een persoon te verplaatsen. We kunnen deze tuinbank ook maken van rvs, en in plaats van alleen verzinken kunnen we het staal ook poedercoaten. Uiteraard zijn ook aanpassingen in het ontwerp of hele andere ontwerpen mogelijk!

Heeft u een eigen ontwerp? Bepaalde ideeën waarvan u nu toch wel eens wilt weten of het te maken is? Neemt u dan contact met ons op.

tuintafel

Statafel op maat

Wij hebben deze statafel gemaakt van stalen koker, 60x60 mm. Het staal is verzinkt. Het tafelblad is van Kapur hardhout. De tafel heeft een zware uitvoering. We kunnen deze statafel ook maken van rvs, en in plaats van alleen verzinken kunnen we het staal ook poedercoaten. Uiteraard zijn ook aanpassingen in het ontwerp of hele andere ontwerpen mogelijk!

Heeft u een eigen ontwerp? Bijvoorbeeld een bank, tafel met daarop een lasergesneden logo. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

lasergesneden logo

Tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit?

  • prachtige uitstraling
  • degelijk en stevig
  • onderhoudsarm
  • in een ontwerp zoals u dat zelf wenst

Meer informatie over tuininrichting?

Wij maken stalen veranda's, blokhutten, terrasoverkappingen op maat. Ook voor de carport kunt u bij ons terecht en voor aanleg elektra, buitenverlichting, installatie van de buitenkeuken, buitenverlichting.

Wij zijn gevestigd te Alteveer (tussen Hoogeveen en Zuidwolde) en leveren tuinmeubelen zoals picknicktafels, kinderpicknicktafels, tuinstoelen, tuintafels. Hebt u vragen? Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op

 

 

 

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo