Pagina wordt geladen ...
zoeken

Tuinverlichting en sfeerverlichting in de tuin

Tuinverlichting en sfeerverlichting in de tuin: een aspect wat bij uw tuinontwerp bijzondere aandacht verdient. Tuinverlichting is immers niet alleen functioneel. Het is ook mooi en geeft uw tuin extra cachet in het donker. Bij de tuinaanleg kunnen wij voor u verzorgen:

  • verlichting bij de achterdeur, garage of schuur
  • verlichting bij de buitenkeuken
  • verlichting bij de veranda, tuinkamer, tuinhuisje, terras of terrasoverkapping
  • tuinverlichting bij de oprit
  • sfeerverlichting of kerstverlichting

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

tuinverlichting

Lichtplan of verlichtingsplan

Een goed lichtplan is onderdeel van uw tuinontwerp. Wanneer u het verlichtingsplan meeneemt bij de aanleg van uw tuin kunt u al tijdig de bedrading of kabels wegwerken en kunnen de geultjes op tijd gegraven worden.

Tuinlantaarns en tuinlampen

Hebt u wel eens nagedacht over de chique uitstraling van tuinlantaarns van koper, RVS, messing, staal of aluminium? Passend bij uw woning, garage of veranda? Wij maken ze voor u op maat. Gebr. Middelveld constructiewerk is specialist in maatwerk en graag worden we technisch door u uitgedaagd.

Laagspanning of hoogspanning

Tegenwoordig kunt u kiezen tussen tuinverlichting met laagspanning (12 Volt) of hoogspanning. In geval van hoogspanning is aansluiting van elektra noodzakelijk en uiteraard dient dat op een veilige manier te gebeuren. Voor sfeerverlichting is laagspanning al voldoende.

Verlichting aanleggen

Sfeerverlichting aanleggen op terras, veranda, balkon

Sfeerverlichting aanleggen bij uw veranda, op uw terras, dakterras of balkon? Dat kan! Wij kunnen de aanleg van sfeerverlichting geheel voor u verzorgen. Het brengt uw tuin tot leven en geeft een extra dimensie aan uw tuin en woning.

Veranda en tuinkamer

Elektra aanleggen buiten

Wij kunnen de aanleg van elektra geheel voor u verzorgen in en rondom uw woning. U kunt het ook zelf doen. Alle materialen voor de aanleg van buitenverlichting vindt u in onze winkel.

Materialen elektra

Sfeervolle tuininrichting

Wij maken tuindecoraties op maat maar kunnen u ook van dienst zijn bij de aanleg van tuinverlichting en elektra. Heeft u een idee? Wellicht kunnen wij de uitvoering voor u realiseren. Neem gerust contact met ons op.

Tuininrichting

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo