Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Dakrenovatie

Wij voeren een dakrenovatie uit aan een woonboerderij in Nieuwlande. Het achterhuis van deze woonboerderij is meer dan 100 jaar oud en het dak is in de loop der jaren behoorlijk verzakt. Het dak was volgens de bewoners dus nodig toe aan vervanging.

Voorbereiding dakrenovatie

Verwijderen

Als voorbereiding om dit dak weer op te kunnen bouwen zijn er eerst steigers geplaatst en veiligheidsnetten opgehangen.

Zo kunnen wij veilig aan het werk.

Daarna hebben wij de bestaande dakpannen, de pannenlatten en het daaronder liggende gaas en asfaltdoek verwijderd.

Uitvlakken, isoleren en onderconstructie aanbrengen

Renovatie dak

Om een onderconstructie te kunnen aanbrengen en het dak uit te vlakken en te isoleren hebben wij vurenhouten regels, panlatten en tengels, muurplaten en ruiters gebruikt. Er worden sandwichpanelen gemonteerd waarop de dakpanplaten gemonteerd kunnen worden.

Dakpanplaten met vogelschroot

Renovatie isolatie

De dakbeplating bestaat uit dakpanplaten RUUKKI ademante, met aan de buitenzijde een PUREX coating. Deze coating is in verschillende kleuren te krijgen.

Gezet stalen windveer voorzien van een plastisol coating, vlakke onder en bovennokken, inclusief profielvulling. De gemonteerde vogelschroot moet er voor zorgen dat vogels (ook voor ander ongedierte) niet onder de dakbedekking kruipen en nesten maken. 

Goten, dakdoorvoeren en loodslab

Oude goten er af

Er zullen aluminium getrokken bakgoten gemonteerd worden. Om deze goten te monteren worden er kantplanken gebruikt. De dak doorvoeren en loodslabben zullen worden ingewerkt. 

Renoveren is ons toevertrouwd

Afval renovatie

 

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

 

Meer informatie over renovering