Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Constructiewerk verbouw en renovatie woningen

Renovatie woning, achterhuis, boerderij of woonboerderij

Renovatie woning, achterhuis, boerderij of woonboerderij? Wij leveren constructiewerk opmaat en maken uw droomwoning! Onze specialismen hebben we gebundeld: constructiewerk, installatietechniek en dak- en gevelbekleding.

Renovatie woonboerderij of boerderij

Renovatie boerderij of woonboerderij Verbouwing achterhuis of boerderij

Voor meerdere klanten hebben wij een achterhuis renovatie gedaan van hun boerderij of woonboerderij. Vaak hebben bestaande gebouw een achterhuis wat bestaat uit traditionele staanders, gebinten en sporen. Deze constructies gaan door de jaren heen vaak doorhangen, en ook houtrot of boktor kunnen de nodige schade aanrichten. Er zijn mogelijkheden om met stalen hulpconstructies de bestaande houten constructie te verstevigen.

De kappen zijn veelal rietgedekt of voorzien van dakpannen en vergen relatief veel onderhoud.

Wat kostentechnisch een heel aantrekkelijk alternatief is, is om de gehele bovenbouw te vervangen door een staalconstructie. Het dak kan voorzien worden van sandwichpanelen eventueel met een golfmotief of dakpanprofielplaat om een landelijke uitstraling te krijgen. De gevels kunnen eventueel uitgevoerd worden in metselwerk maar ook dit kan met sandwichpanelen gebeuren.

Er ontstaat een hele mooi grote en lichte ruimte welke desgewenst met diverse daglichtsystemen uitgevoerd kan worden. De binnenafwerking van sandwichpanelen is vaak wit waardoor er veel licht ontstaat.

Toepassingen staal bij woningen

Renovatie achterhuis van een woning Renovatie staalconstructie achterhuis woning

Onlangs is een project afgerond in Paasloo. Deze klant had ervoor gekozen om de gevels in metselwerk op te trekken en de topgevels met sandwichpanelen. Ook is hier een extra zolderverdieping toegepast want vanwege de grote dakhelling ontstaat er enorm veel ruimte en hoogte in het gebouw.

Door het toepassen van staal kunnen grote overspanningen gerealiseerd worden en hoeven er geen extra staanders geplaatst worden.

Een veel gehoorde opmerking bij dit project is: je kent het gebouw niet meer terug. Vroeger was het een donker en kille omgeving. Nu is er een zee van licht en ruimte ontstaan.

Aanpassing trap of constructie ten behoeve van trap

Trappen: binnentrappen en buitentrappen

Wij maken trappen, hekwerken, trapleuningen op maat in woningen van staal, aluminium en RVS. Ook passen wij constructies bij woningen aan wanneer de trap verplaatst moet worden.  Hebt u vragen of wilt u advies? Neemt u gerust contact met ons op.

Trappen in woning

Installatiewerk bij renovatie en verbouwing woning

Installatiewerk bij renovatie woningen

Gebr. Middelveld BV bundelt technische kennis. Constructiewerk, dak- en geveltechnieken maar ook installatiewerk: wij hebben alle technische kennis onder 1 dak. Bij de verbouwing en renovatie van uw woning kunnen we alle installatiewerk voor u uitvoeren. Wilt u uw woning verbouwen of renoveren en al uw installaties vernieuwen, vervangen of moderniseren? Wij kunnen u van dienst zijn bij o.a.

  • vervanging en vernieuwing riool, leidingen, goten en afvoeren
  • vervanging en vernieuwing gasleidingen en gasinstallaties
  • vervanging elektra: meterkast, wandcontactdozen, bekabeling
  • vervanging waterleidingen maar ook kranen
  • vervanging CV installaties, plaatsen nieuwe CV ketel, boiler of vloerverwarming
  • vervanging en vernieuwing dakbedekking
  • aanbrengen voorzieningen voor duurzame energie
  • vervanging alle sanitair in uw badkamer, toilet of keuken
Installatietechniek

 

Dakrenovatie aan een woonboerderij in Nieuwlande

Afbeelding

Wij voeren een dakrenovatie uit aan een woonboerderij in Nieuwlande. Het achterhuis van deze woonboerderij is meer dan 100 jaar en het dak was behoorlijk verzakt. 

Meer over deze dakrenovatie

Uw droomwoning gerealiseerd!

Constructiewerk woningbouw

Gebr. Middelveld BV is specialist in constructiewerk bij verbouwing, renovatie van woningen. Graag komen wij met u in gesprek over uw wensen betreffend uw droomwoning.

Woningbouw