Pagina wordt geladen ...
zoeken

Renovatie uitgevoerd in 1998

Een tevreden klant stuurde ons een brief in 1998. Deze brief is al die tijd goed bewaard gebleven, en nu delen wij de inhoud ervan met u.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

brief middelveld

Brief, Hoogeveen 18 augustus 1998

Uiteraard is het wel zo netjes om de afzender hiervan op de hoogte te brengen en daarom hebben wij op internet gezocht of we contactgegevens konden vinden.

Hetzelfde adres als in 1998 kwam naar boven en zo namen wij contact op. De heer Wortelboer is helaas enkele jaren geleden overleden maar mevrouw Wortelboer kon zich de situatie nog goed herinneren.

Door familieomstandigheden konden de heer en mevrouw Wortelboer destijds enkele dagen niet aanwezig zijn maar het voelde wel vertrouwd om een sleutel achter te laten zodat de werkzaamheden konden plaatsvinden.

Op de vraag of wij de brief mochten delen zei mevrouw Wortelboer volmondig: Ja! Het is immers waar wat er in de brief staat.

De tekst van de brief hebben wij onderstaand exact overgenomen.

brief tevreden klant

Onderhoud- en verbeteringswerkzaamheden

Hoogeveen, 18 augustus 1998

 

Direktie

Christelijk woningstichting Hoogeveen e.o.

Kortewijkstraat 81

7906 BS Hoogeveen

 

Geachte direktie,

Van maandag 17 april tot vrijdag 13 mei j.l. hebben in onze woning de geplande onderhoud- en verbeteringswerkzaamheden plaats gevonden.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd door bouwbedrijf J. Hartman en installatiebedrijf gebr. Middelveld zoals bekend (uitgezonderd de aanleg van de nieuwe CV installatie).

Tijdens genoemde periode konden wij tijdens de hak- en breekwerkzaamheden in de douche niet in ons huis aanwezig zijn. In goed overleg met dhr. Jonkman hebben de werkzaamheden wel doorgang kunnen vinden gedurende 3 dagen van onze afwezigheid.

Ons vertrouwen in beide firma’s is niet beschaamd, integendeel want na thuiskomst na 3 dagen hebben wij de woning onberispelijk terug gevonden. Zelfs keurig stofgezogen! Ook werd heel adequaat gereageerd op de door ons aangevoerde wensen of gesignaleerde gebreken.

Een perfect op elkaar afgestemde groep vakmensen met een voorbeeldige instelling van hun taken. Hoewel het projekt van 62 woningen  nog niet is voltooid menen wij uit persoonlijke ervaring het op zijn plaats te vinden onze bevindingen aan u te moeten doorgeven.

Met vriendelijke groet,

Hoogachtend

Fam. J.G.J. Wortelboer

Samenwerken is ons motto!

Bij Gebr. Middelveld werken we iedere dag nauw samen. Dat is gemakkelijker voor onze klanten. Eén aanspreekpunt en één coördinatiepunt. Een constructiebedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf voor dak- en gevelelementen in één bedrijf dat inmiddels in 50 jaar heeft laten zien dat kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wij streven naar tevreden klanten! en uiteraard vinden wij het leuk om dit van onze klant te horen. Maar mocht het nu zo zijn dat u minder tevreden bent, laat u het ons dan ook weten! Dan kunnen wij er wellicht iets aan doen!

Wilt u meer informatie? of heeft u iets te melden? Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Meer informatie over renovering

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo