Pagina wordt geladen ...
zoeken

Daag ons eens technisch uit!


Daag ons technisch uit en onze vakmensen floreren. Vakwerk, maatwerk en voldoen aan de wensen van onze klant: dat is onze specialiteit. Hoe vindt u het creatieve kunstwerkje dat u hieronder op de foto ziet?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

technisch maatwerk

Maatwerk: van bedrijfshal tot schommel

Gebr. Middelveld levert maatwerk in de meest brede zin van het woord. De ene keer maken we een staalconstructie voor een stal of bedrijfshal, de andere keer maken we prachtige zinken dakgoten bij een woning of bedrijfspand of een zwenkarm met loopkat bij een productiebedrijf. Vervolgens maken we een schommel. Daar zit toch geen lijn in? Jazeker wel! De rode lijn voor onze vakmensen is: maatwerk!

maatwerk transportkar 

Interne transportmiddelen op maat

Wilt u effectieve oplossingen voor transportmiddelen binnen uw bedrijf? 

Precies op maat gemaakt zodat het past in uw logistiek systeem of productiesysteem. Gebr. Middelveld BV is gespecialiseerd in het maken van transportkarren en transportwagens voor bedrijven

Meer over interne transportmiddelen op maat

technische hoogstandjes 

Maatwerk kost tijd en aandacht

Maatwerk kost tijd, aandacht, concentratie. Maatwerk vereist creativiteit. Maar ook inzicht, vaardigheid en vakmanschap. Maatwerk vereist communicatie zodat wij precies maken wat u voor ogen hebt. Dat gaat nooit zonder tekenen en rekenen. En we doen niet zomaar wat: we beschikken over alle certificeringen zodat het eindproduct aan alle technische veiligheidsvoorschriften voldoet.

Denkt u: dat kan niet?

Misschien hebt u iets voor ogen waarvan u denkt: dat is technisch onmogelijk. Neemt u dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Meer nieuws

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

internet marketing dotsolutions