Pagina wordt geladen ...
zoeken

Energiemeter voor het monitoren van de grond warmtepomp

Het bedrijf waarbij dit project is uitgevoerd, beschikt over een warmtepomp met open bron. Om te monitoren hoeveel energie uit de open bron getrokken wordt en hoeveel energie er door de warmtepomp weer in de grond ingebracht wordt, plaatste Gebr. Middelveld BV een energiemeter.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

energiemeter kampstrup

Energiemeter voor het monitoren van de grond warmtepomp

Het bedrijf waarbij dit project is uitgevoerd, beschikt over een warmtepomp met open bron.

Om te monitoren hoeveel energie uit de open bron getrokken wordt en hoeveel energie er door de warmtepomp weer in de grond ingebracht wordt, plaatste Gebr. Middelveld BV een energiemeter. De klant kan nu precies aflezen hoeveel tijd de installatie op koelen of op verwarmen staat. De klant dient deze gegevens aan de provincie te overleggen ivm controle.

warmtemeterrekenwerk koudemeterrekenwerk

Energierekenwerk voor warmte en koude

Geplaatst werd de Kampstrup Multical 602 D: geschikt voor het warmtemeterrekenwerk en koudemeterrekenwerk. Gegevens over het gebruik worden jaarlijks, maandelijks, wekelijks en ieder uur opgeslagen.

volumemeter flowversterker

Volumemeter met flowversterker van KROHNE

De volumemeter met flowversterker van KROHNE werd geplaatst en werkt volgens het magnetisch inductieve principe. KROHNE is wereldwijd toonaangevend op het gebied van meettechnologie.

Meer informatie of advies?

Gebr. Middelveld BV Installatietechniek is gevestigd te Hoogeveen en o.a. specialist in meet- en regeltechniek maar ook in duurzame installaties.

Hebt u vragen of hebt u advies nodig? Neemt u gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

 Andere projecten installatietechniek

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website door webba logo