Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684
Montage zonnepanelen of PV panelen

Montagesystemen zonnepanelen of PV panelen

Montagesystemen zonnepanelen of PV panelen: Indak en opdak systemen of vrije veldtoepassingen voor PV panelen of zonnepanelen Bij de montage zijn diverse systemen mogelijk. Graag adviseren wij u over de juiste montage van zonnepanelen.

Opdaksystemen voor golfplatendak, pannendak en dak met sandwichpanelen

Opdaksytemen pannendak PV panelen Opdaksystemen PV panelen sandwich panelen dakOpdaksystemen PV panelen golfplatendak

Voor de volgende daken is een opbouw pv systeem een goede optie:

  • golfplatendak
  • pannendak
  • sandwich panelen dak

 

Hulpframes

Wanneer er geen (hellend) dak beschikbaar is kunnen wij hulpframes voor u maken ter bevestiging van de zonnepanelen. Deze frames zijn ook geschikt voor platte daken, carport etc.

Meer over frames voor zonnepanelen

 

Indak systemen voor zonnepanelen

Indaksystemen zonnepanelen Indak systeem zwart dak zonnepanelen

In een pannendak kun je heel mooi een pv panelen installatie verwerken. In een zwart pannendak zou je een zwart paneel geheel weg laten vallen voor het oog. Ook zijn er pv panelen op kleur te verkrijgen.

 

PV panelen op een plat dak

PV panelen op plat dak

Een platdak kan heel geschikt zijn voor een zonnepanelen opstelling. Wel is het afhankelijk hoe de zon op het dak staat. (bomen, woningen welke om het platdak staan)

Vaak wordt er op het dak gekozen voor een oos-west opstelling met de panelen gelegd in een frame onder een hoek van 10 graden. Hierdoor worden de panelen vaak onttrokken aan het ook van iemand die voor de woning staat.

 

PV panelen: Vrije veld opstellingen

PV panelen vrije veld opstelling: grootschalige toepassing PV panelen vrije veld opstelling: kleinschalige toepassingZonnepanelen landscape opstelling: vrije opstellingZonnepanelen Portrait opstelling: vrije opstellingZonnepanelen Portrait twin opstelling: vrije opstelling

Vrij veld opstelling zien we steeds meer. Een nieuw type agrariërs is hierdoor ontstaan: de Zonneboer. Deze boeren verhuren of gebruiken hun land om zonnepanelen in op te stellen. Met een vrije veld opstelling kunt u de beschikbare ruimte op uw terrein uitstekend benutten.

 

Systemen voor kleinschalige en grootschalige toepassingen

Er zijn daarvoor twee systemen beschikbaar, één voor kleinschalige toepassingen en één voor grootschalige toepassingen. U kunt voor bovengenoemde systemen terecht bij Gebr. Middelveld!

Deze worden aan het elektriciteitsnet gekoppeld, zodat de zonnestroom gewoon uit hetzelfde stopcontact komt als de elektriciteit van het energiebedrijf. U merkt daar dus niets van, behalve dat u een lagere energierekening krijgt.

 

Diverse opstellingen:

Op de foto's ziet u diverse opstellingen zoals:

  • landscape opstelling
  • portrait opstelling
  • portrait twin opstelling

Montage zonnepanelen of PV panelen

Gebr. Middelveld BV kan de installatie en montage van zonnepanelen of PV panelen voor u verzorgen van A tot Z.

 

Montage en levering zonnepanelen

Levering en montage PV panelen

Gebr. Middelveld BV levert en monteert zonnepanelen. Meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op.

Levering en montage zonnepanelen