Informatie aanvragen Vacatures
0528-263684

Energiemeter voor het monitoren van de grond warmtepomp

Het bedrijf waarbij dit project is uitgevoerd, beschikt over een warmtepomp met open bron. Om te monitoren hoeveel energie uit de open bron getrokken wordt en hoeveel energie er door de warmtepomp weer in de grond ingebracht wordt, plaatste Gebr. Middelveld BV een energiemeter. De klant kan nu precies aflezen hoeveel tijd de installatie op koelen of op verwarmen staat. De klant dient deze gegevens aan de provincie te overleggen ivm controle.

Energierekenwerk voor warmte en koude

Warmtemeterrekenwerk en koudemeterrekenwerk

Geplaatst werd de Kampstrup Multical 602 D: geschikt voor het warmtemeterrekenwerk en koudemeterrekenwerk. Gegevens over het gebruik worden jaarlijks, maandelijks, wekelijks en ieder uur opgeslagen.

 

Volumemeter met flowversterker van KROHNE

volumemeter met flowversterker van Krohne

De volumemeter met flowversterker van KROHNE werd geplaatst en werkt volgens het magnetisch inductieve principe. KROHNE is wereldwijd toonaangevend op het gebied van meettechnologie.

 

Meer informatie of advies?

Meet- en regeltechniek

Gebr. Middelveld BV Installatietechniek is gevestigd te Hoogeveen en o.a. specialist in meet- en regeltechniek maar ook in duurzame installaties. Hebt u vragen of hebt u advies nodig? Neemt u gerust contact met ons op.

 

Andere projecten Installatiewerk